13:26
Змагання з Піонерболу

Згідно  календаря спортивно-масових заходів на 2021/2022 навчальний рік, у Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів, у листопаді, відбулися змагання з  Піонерболу. У змаганнях взяли участь, згідно заявок, три команди. Вони були змішані, тому що, на жаль, не  у всіх класах є достатня кількість  хлопчиків  або дівчаток для формування команд. У змаганнях брали участь команди 5 - 7 класів. Турнір проводився за коловою схемою, а переможець визначався за кількістю набраних очок. У запеклій боротьбі, а по-іншому її і не назвеш, команда учнів сьомого класу набрала шість очок і посіла почесне перше місце. Команда учнів шостого класу набрала три очка і виборола друге місце. Ну, а дебютанти цих спортивних змагань, команда учнів п'ятого класу, посіла третє місце. По завершенню змагань команди були нагороджені почесними грамотами.

         У грудні, відбувся шкільний турнір із волейболу, який проходив між командами учнів 8 - 11 класів за коловою схемою. Участь у змаганнях брали також змішані команди. За кількістю набраних очок перемогу здобула команда одинадцятого класу. Друге місце –  команда дев'ятого класу. Трете місце посіла команда десятого класу, а на четвертому місці команда учнів восьмого класу.  Команди, які посіли призові місця, нагороджені почесними грамотами.

     Хочемо подякувати всім спортсменам за участь у змаганнях та побажати подальших перемог, а команді учнів п'ятого класу винести подяку за наполегливість, старанність та проявлений спортивний характер.

 

 

Категорія: Новини шкільного життя | Переглядів: 135 | Додав: Светлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: