15:47
Засідання круглого столу "Захисти себе від насильства"
  15 листопада відбулося засідання круглого столу для учнів 7-9 класів "Захисти себе від насильства", присвячене Європейському Дню захисту дітей від сексуального насильства.
  Під час заходу учні переглянули підбірку відеосюжетів щодо профілактики жорстокого поводження, агресії, насильства в учнівському середовищі та вдома.
  У засіданні круглого столу взяла участь вчитель правознавства Владимирець Ольга Миколаївна, яка ознайомила із законодавчою базою щодо відповідальності за злочини сексуального характеру.
Заступник директора, громадський інспектор з охорони дитинства Тума Надія Олександрівна наголосила на необхідності учнів формувати у себе кращі моральні якості характеру - толерантність, милосердя, доброту, повагу, доброзичливість.
  З метою виявлення випадків насильства в учнівському середовищі й у побуті практичним психологом Губою Наталією Вадимівною було проведено анкетування.
  Учні взяли участь в обговоренні цієї проблеми та продублювали номер гарячої лінії для дітей.
  Наталія Вадимівна завершила засідання круглого столу "Притчею про паркан", яка змусила учнів замислитися про важливість толерантної поведінки та велику вагу кожного сказаного нами слова.
Категорія: Новини шкільного життя | Переглядів: 478 | Додав: Светлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: