10:39
Всесвітній день здоров’я
  Всесвітній день здоров’я відзначається щорічно 7-го квітня. Це свято увійшло в традицію, за даними проекту DilovaMova.com, з середини минулого століття.
  Дата святкування Всесвітнього дня здоров’я приурочена дню створення Всесвітньої організації охорони здоров’я, відомої нам під абревіатурою «ВООЗ», а точніше дню прийняття статуту цієї організації. Статут ВООЗ було прийнято 7-го квітня 1948-го року, тоді ж, на першій сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров’я і виникла ідея проводити це міжнародне свято (WHA/A.2RES.35). До 1950-го року цей день відзначався 22-го липня, в день, коли сталася масштабна ратифікація запропонованого Статуту ВООЗ, потім День закріпився за нинішньою датою.
  Цього дня практичний психолог закладу Губа Н.В. провела зустріч хлопців 7-11 класів з фельдшером ФАПу с.Абазівка Фатєєвим А.М.
"Конверт дружніх запитань" - це корисна та необхідна для підлітків форма роботи, бо після лекції Андрія Миколайовича про особливості статевого дозрівання підлітків, особисту гігієну тіла, хлопці змогли поставити фельдшеру всі "незручні" запитання і отримали на них компетентну відповідь.
  Зустріч завершилася притчею "Ти ж знав", яку розповіла Наталія Вадимівна і побажала хлопцям думати про свою поведінку, піклуватися про здоров’я та вести здоровий спосіб життя.
Категорія: Новини шкільного життя | Переглядів: 369 | Додав: Светлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: