15:24
Випускний вечір
Травневий день відлунює святково,
І сміх, і квіти, й гомін голосний
Зібрало нині свято нас чудове
Прощальний вечір, вечір випускний.
Ось і настав цей незвичайний день, день святковий, радісний, веселий і сумний водночас. Тому що це день розставання зі школою, рідними затишними стінами, такими знайомими коридорами, щирими друзями, добрими наставниками, які скільки душі, серця і знань вклали в кожного з своїх випускників. Залишилися позаду і казковий світ пізнання, і щире спілкування, а попереду самостійне життя. Радісно розправляти крила, але боляче лишати рідні місця, де пролетіло 11 трепетних неповторних літ.
Сьогодні в нас найурочистіше та найвеличніше свято – ми проводжаємо в життєву дорогу наших одинадцятикласників – випускників 2015 року:
Донченка Богдана
Донченка Олексія
Калантай Олену
Коваля Олександра
Короля Євгена
Крутька Віталія
Портну Світлану
Серед випускників – гордість школи: учасники та переможці районних конкурсів «Зачепиляночка – 2014», ДЮП, ЮІР, змагань допризовної молоді, спортивних змагань районного та обласного рівнів, конкурсу науково-дослідницьких робіт МАН 2013-2015 років, районних Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін.
Гості свята: методист районного методичного кабінету відділу освіти Зачепилівської РДА Сапко Н.О., Миколаївський сільський голова Ярошова Н.В.
Зі словами щирих побажань до випускників звернулися директор школи Коржевич С.Є., перша вчителька Лимоня Т.М., класний керівник Фатєєва С.О., батьки учнів, гості.
Закінчилося свято запальним флешмобом за участю всіх бажаючих та феєрверком. А у вечірньому небі ще довго світилися випущені випускниками «фонарики - світлячки» із заповітними бажаннями.
В добру путь, дорогі випускники!
Категорія: Новини шкільного життя | Переглядів: 493 | Додав: Светлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: