16:45
Відкриття Губернаторської ялинки
Новорічні та різдвяні свята- час відпочинку, прогулянок, родинного та дружнього спілкування.
В області для дітей загальноосвітніх закладів приготували цікаву розважальну програму.Так, учні пільгових категорій школи Крутько К., Осокін А., Запорожець Н. та Орлова Н. з педагогом-організатором Євчун В.І. в складі делегації від Зачепилівського району 25 грудня взяли участь в урочистому відкритті Губернаторської ялинки в м.Харкові.
Захід пройшов за ініціативи голови обласної державної адміністрації Ігоря Райніна.
Дітей з новорічними та різдвяними святами привітала заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична, яка передала вітання та побажання щасливого Нового року від Ігоря Райніна.
«Я бажаю вам, мої юні глядачі, тільки перемог у новому році. Математикам – високих результатів на конкурсах, балеринам і танцюристам – перемог і грому оплесків, спортсменам - лише призових місць. Я точно знаю, що наполегливі діти цього завжди досягнуть. Батькам бажаю, щоб ваші діти завжди давали вам привід пишатися та нічим вас не засмучували. Ми розуміємо, що сьогоднішній час дуже складний, але знаємо, що саме на молодому активному поколінні тримається фундамент нашої процвітаючої держави. Від вас залежить дуже багато», - сказала Юлія Світлична на відкритті Губернаторської ялинки.
На Губернаторській ялинці на маленьких гостей чекали безліч розваг і приємних сюрпризів: новорічна інтермедія, конкурси та подарунки від Діда Мороза та показ мюзиклу «В ніч на 32 грудня…».
>
Категорія: Новини шкільного життя | Переглядів: 380 | Додав: Светлана | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: