15:54
Уроки пам’яті у 5 та 9 класах
 
  Пам'ять – нескінченна книга, в якій записано все: і життя людини, і життя країни. Там багато сторінок вписано кривавими і чорними кольорами. Чорне вороння зграями ширяло над селами, заціпенілими в тяжкому смертельному сні 1933 року.
  Учні 5 та 9 класів підхопили естафету Тижня пам'яті та провели 24 листопада разом з класними керівниками Усенко Оленою Іванівною та Осипенком Сергієм Вікторовичем уроки пам'яті "Голодомор 1932-1933 років".
 
  Зараз щороку Україна прихиляє коліна перед мільйонами жертв Голодомору 1932-1933 років, перед тими страждальцями, могили яких розкидані по садках, балках, дворах, узбіччях доріг та на цвинтарях, де насипані великі могили. Воістину говорять колективний голод, колективний холод, біль і страждання, колективна смерть, вони й понині кровоточать у серцях тих, хто пережив страшні роки, а тепер дістав таку можливість розповідати, свідчити, переконувати.
  "На знак вшанування пам’яті невинних жертв Голодомору у суботу, 26 листопада, з 16 години приєднуйтесь всією родиною до Всеукраїнської акції «Засвіти свічку!». Із настанням темряви засвітіть і поставте свічку на підвіконня так, щоб її було видно знадвору. Цей вогник символізуватиме нашу скорботу і пам’ять про мільйони загублених життів співвітчизників" - наостанок сказав класний керівник 9 класу Осипенко С.В.
 
Категорія: Новини шкільного життя | Переглядів: 379 | Додав: Светлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: