16:01
Районний семінар керівників ЗНЗ

  "Право керувати - високе право, і його треба заслужити високим професіоналізмом, належним рівнем культури, чесною і самовідданою працею... "

   Під таким девізом 25.03.2016 в Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів за сприяння та під керівництвом завідувача районним методичним кабінетом відділу освіти Зачепилівської районної державної адміністрації Корінної О.М. відбувся семінар директорів загальноосвітніх навчальних закладів Зачепилівського району "Управлінська компетентність та системний підхід до оцінки ефективності управління діяльністю педагогічного колективу".

  В програмі семінару проведено майстер-клас вчителя української мови та літератури вищої кваліфікаційної категорії, вчителя - методиста Чуб Т.М. у 10 класі на тему" Поетична палітра інтимної лірики". Урок літератури рідного краю проведено у формі лінгвістичного дослідження.
  Від початку уроку до його закінчення звучала зачаровуюча лірика про кохання.
Учні, поділившись на групи, провели лінгвістичне дослідження, інсценували зустріч поетеси Т.Підгірної із читачем, активно приймали участь в різноманітних інтерактивних методах роботи. Тамара Миколаївна разом зі своїми учнями використали в роботі місцевий матеріал, багатьом присутнім до сьогодні невідомий.
Наприкінці уроку вчитель зачитала свій новий вірш. Присутні аплодували Вчителеві, що стало найбільшою подякою за багаторічну плідну працю.
  Учитель англійської мови вищої кваліфікаційної категорії, старший учитель  Владимирець О.М. провела майстер - клас у 5 класі на тему "Подорож по місту. Опрацювання лексичного матеріалу".
В ході уроку були використані інтерактивні методи роботи: віртуальна подорож, робота в групах, ігрові моменти. Спілкування учнів та вчителя протягом уроку відбувалося повністю англійською мовою.
 Присутні обговорили уроки, заповнили листи спостережень та оцінки уроків. 
 З презентаціями власного досвіду щодо здійснення внутрішньошкільного контролю виступили директор школи Коржевич С.Є. та заступник директора з виховної роботи Тума Н.О.
 Наостанок роботи семінару практичний психолог школи Губа Н.В. провела релаксуючий тренінг, який допоміг керівникам закладів освіти відпочити, відновити сили та налаштуватися на позитив, так необхідний у повсякденному житті.
Під час тренінгу
  Сподіваємося, що семінар приніс користь та стане у пригоді керівникам ЗНЗ, допоможе їм в управлінській діяльності.
Більше фото можна переглянути тут
Категорія: Новини шкільного життя | Переглядів: 391 | Додав: Светлана | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: