08:17
Учні отримали комп’ютерне обладнання
  Комп’ютерну техніку для навчальних закладів України в кількості 23 500 комплектів — комп'ютери, комплектуючі та програмове забезпечення —було отримано в рамках реалізації Угоди між урядом України та урядом Китайської Народної Республіки «Про надання Міністерству освіти і науки України комп'ютерного обладнання для загальноосвітніх навчальних закладів України».
  Завдяки тому, що Харківська область тримає лідерство серед інших регіонів у сфері освіти, активно бере участь у різних міжнародних проектах, вона отримала 1419 комплектів комп’ютерного обладнання для покращення якості навчання учнів.
До Зачепилівського району прибуло 35 настільних комп'ютерів в комплекті з ліцензійним програмним забезпеченням на суму 44750,55 грн.
  Комп’ютерне обладнання, отримане нашою школою у в кінці 2016 року, встановлено та вже активно використовується на уроках інформатики.
  В цьому особисто переконалися під час робочої поїздки голова районної державної адміністрації Андрій Леонідович Конопля, голова районної ради Леонід Данилович Глянь депутат обласної ради, Почесний громадянин Харківської області та Зачепилівського району, генеральний директор ПСП ім. Фрунзе Іван Данилович Глянь та начальник відділу освіти районної державної адміністрації Олександр Миколайович Зеленський.
  Нові комп’ютери та спеціальні освітні програми допоможуть вчителям вивести навчальний процес на новий рівень, а учням — здобувати якісніші знання.
Категорія: Новини шкільного життя | Переглядів: 308 | Додав: Светлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: