12:06
Тренінг для вчителів
  18.10.2016 практичним психологом школи Губою Н.В. проведено тренінг «Професійна мобільність педагога», метою якого було:
- Формувати прагнення до самовдосконалення, постійного підвищення свого професійного рівня через оволодіння новими ізнаннями, навичками.
- Формувати сприятливий психологічний клімат;
- Згуртовувати колектив;
- Розвивати вміння працювати в команді;
- Підвищувати комунікативні навички педагогів;
- Зняти емоційну напругу;
- Підвищити настрій.
  " Шановні колеги! Сьогодні ми поговоримо з Вами про те, як підвищувати інтерес і бажання займатися улюбленою справою в сучасних умовах, як підвищити професійну мобільність і компетентність, необхідні для самореалізації і зростання в професії. Успіх кожної дії великою мірою залежить від того, наскільки людина володіє способом її виконання. В результаті майстерності виробляється навичка", - звернулася Наталія Вадимівна до учасників тренінгу.
  А далі під музичний супровід учасники виконували вправи "Мій настрій", "Яим бути", "Список", "Важкий учень", "Зрозумій мене", "Тарілка з водою".
  Практичний психолог завершила тренінг релаксуючою вправою та «Притчею про роботу»:
  Мандрівник побачив трьох робітників, які штовхали важко навантажені тачки, і запитав кожного, що він робить.
  Перший відповів: "Штовхаю цю важку тачку, будь вона проклята".
  Другий сказав: "Заробляю на хліб для своєї родини".
  А третій гордо вимовив: "Я будую прекрасний храм".
  Троє робітників робили одне і те ж, але відчували себе по-різному.   Для першого робота була каторгою, і він був дуже нещасний. Другий відчував себе опорою і годувальником сім'ї. В його відповіді - спокій та гідність. Третій служив прекрасній меті. Він був гордий і щасливий.
  Щастя і успішність вчителя багато в чому залежить від того, який сенс він вкладає у свою працю, як багато він працює над собою, своїм зростанням, своєю професійною мобільністю. Успіхів вам у роботі!
Категорія: Новини шкільного життя | Переглядів: 396 | Додав: Светлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: