09:32
Свято Останнього дзвоника
  26 травня учні школи відсвяткували Свято Останнього дзвоника
Останній дзвоник - це символ закінчення навчання, це веселе і сумне свято одночасно. Начебто зовсім недавно учні боязко і невпевнено увійшли в 1-й клас і у них все було попереду: перша вчителька, перший дзвінок, перше прочитане слово, перші радощі й прикрощі. А сьогодні дзвенить Останній дзвінок і йдуть у минуле довгоочікувані дзвінки на перерви, щоденники успішності, кнопки на стільці сусіда і т.д. Як стрічка кіно, закінчилися безтурботні шкільні роки, що подарували нам багато гарного, які зробили нас розумнішими.
  На святі були присутні почесні гості:
  Черненко В.Г.. в.о. помічника-консультанта Народного депутата України Гіршфельда А.М.;
  Гужва Н.М., Миколаївський сільський голова;
  Коломієць Л.В., методист районного відділу освіти Зачепилівської РДА;

  Буряк О.О., представник Почесного громадянина Харківської області та Зачепилівського району, депутата Харківської обласної ради, Генерального директора ПСП ім.Фрунзе Гляня І.Д.

 
  Від гостей випускники, учні, вчителі та батьки почули багато приємних побажань.
А школярі отримали подарунки: одинадцятикласники від Івана Даниловича Гляня, а всі школярі - спортивний інвентар та настільні ігри від Анатолія Мусійовича Гіршфельда.
   Директор школи Коржевич С.Є. привітала присутніх зі святом, звернулася з напутніми словами до випускників, підвела підсумки навчального року та вручила Похвальні листи "За високі досягнення у навчанні" 9-ом учням школи: Векличу Руслану (2 клас), Гамалицькій Єлизаветі (2 клас), Губі Єгору (2 клас), Кравченку Володимиру (3 клас), Соболю Владиславу (3 клас), Борух Єлизаветі (4 клас), Манченко Інні (4 клас), Лопатці Оксані (5 клас), Кубась Марії (6 клас).
Випускники подарували гостям запальний флешмоб.
Категорія: Новини шкільного життя | Переглядів: 334 | Додав: Светлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: