15:39
Свято останнього дзвоника

 

  Сьогодні у нас свято – День останнього дзвоника.
  Традиційно щороку він сповіщає про закінчення занять у школі та про початок прекрасної пори для всіх учнів – літніх канікул. Відзначати завершення навчального року — це добра традиція, сповнена тепла і вдячності. Це свято об’єднує нас і дарує усмішки, гарний настрій та світлі надії.
Наші випускники
  До нас на свято завітали почесні гості:
- Голова Зачепилівської районної ради Глянь Л.Д.,
- методист методичного кабінету відділу освіти Зачепилівської районної державної адміністрації Бєляєва А.І.,
- сільський голова Гужва Н.М.
  Гості привітали учнів зі святом, побажали випускникам успішного вступу до обраних навчальних закладів, школярам - веселих канікул. Голова Зачепилівської районної ради вручив директору школи Коржевич С.Є. сертифікат на придбання чотириконфорної плити з духовою шафою.
  Цей навчальний рік завершили 165 учнів, з яких 12 – випускники 11 класу.Серед учнів школи 12 дітей закінчили навчальний рік з високим рівнем навчальних досягнень і отримали Похвальні листи «За високі досягнення у навчанні». Усі ці діти – гордість нашої школи, підростаюча зміна для випускників.
  Наші учні - активні учасники районних та обласних предметних олімпіад, турнірів, фестивалів, конкурсів Малої академії наук. Саме вони одні з кращих учнів нашого закладу і нашого району: Ажніна Лілія, Волохін Владислав, Таратута Євгенія, Петренко Юрій.
  Надзвичайно активно протягом навчального року проходила позакласна спортивна робота. Слід відмітити команду-переможця районних змагань та учасників обласних змагань «Старти надій», «Козацький гарт», «Джура».
  По-особливому урочистий цей день для батьків, дідусів і бабусь. Вони разом із учнями пройшли черговий рік шкільного життя. Вони раділи успіхам школярів, переймалися їх невдачами, допомагали, брали активну участь в житті школи. Директор школи вручила Подяки "За активну участь у житті школи" найактивнішим батькам.
Дорогі учні, шановні вчителі, батьки!
Дозвольте мені ще раз привітати вас зі святом Останнього дзвоника! Побажати вам віри і впевненості у завтрашньому дні, добра й благополуччя, здоров’я і миру у вашому домі!
Зі святом вас!

 

Категорія: Новини шкільного життя | Переглядів: 409 | Додав: Светлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: