11:57
Розпочато відбір підручників для 9-х класів
  Представники педагогічних колективів українських шкіл отримали можливість ознайомитись з електронними версіями проектів нових підручників для 9 класу. Про це повідомляє прес-служба Інституту модернізації змісту освіти.
  Передбачається, що учителі-практики та представники адміністрацій навчальних закладів зможуть рекомендувати найкращі проекти підручників для використання у навчальному процесі.
  В Інституті модернізації змісту освіти зазначають, що під час першого етапу конкурсного відбору оригінал-макети проектів підручників уже пройшли науково-педагогічну експертизу.
  «Такий порядок дозволить зробити процес відбору навчальної літератури для загальноосвітніх шкіл більш прозорим та демократичним», - наголошують в ІІТЗО.
  Уперше інноваційний конкурс підручників відбуватиметься на платформі, що розроблена Інститутом модернізації змісту освіти спільно з консультантами та громадськістю.
  В установі зазначають, що створення репозитарію навчальних матеріалів було підтримано педагогами та видавцями навчальної літератури.
 
 
Категорія: Анонс | Переглядів: 328 | Додав: Светлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: