18:40
Прощання з Букварем
                  Прощавай, Букварику, наш найперший друже,
Ми тобі, Букварику, дякуємо дуже!
  Справжній друг - щирий, відданий, порядний. Він завжди зрозуміє та підтримає, на нього можна покластися у будь-якій життєвій ситуації. Знайшовши такий «діамант», потрібно докласти максимум зусиль для того, щоб він не втратив свого блиску. Саме таким другом, з яким ми знайомимось ще в дитинстві, є Буквар. Ця книга для усіх нас залишається актуальною завжди.
  У народі говорять: "Благословенна та година, коли Буквар до рук бере дитина…."
  Так, маленькі школярики 1 класу нашої школи урочисто відкрили свій перший підручник ще у вересні. Саме він навчив їх читати, допоміг пізнати багато цікавого. Кожна сторінка цієї «першої» і справді розумної книжки відкривала для маленьких чомучок щось нове, незнайоме. З кожною прочитаною сторінкою, як би це не було важко, вони дорослішали і тепер є вже справжніми школярами, дітками, якими гордяться батьки, пишається перша вчителька Ажніна Ольга Дмитрівна.
  Так швидко промайнув час…. Остання сторінка цієї книги, що сіяла зерна знань маленьким школярам прочитана. Діти прощались із своєю першою книжкою урочисто - на святі, яке відбулося сьогодні.
"Шановні діти, батьки! Сьогодні ми з вами зібралися з приводу дуже радісного дня в житті наших любих першокласників і разом з тим трішки сумного, адже сьогодні ми прощаємося з нашою найулюбленішою книжкою – Букварем. Я дуже рада, що всі мої діти вміють добре читати. Буквар допоміг їм пізнати багато цікавого. Зараз ми спробуємо показати частинку того, чого навчилися. Давайте послухаємо наших дітей." - з такими словами Ольга Дмитрівна звернулася до гостей свята.
А далі маленькі школярі жартували, відгадували загадки, танцювали, співали, показали знання з математики. Наостанок Ольга Дмитрівна продемонструвала гостям відеоролик життя класу за навчальний період, який всі переглянули із сумом за проведеним часом, і з гордістю за першачків, які значно подорослішали за період вивчення Букварика.
  Тож, прощавай, Букварику! Здрастуй, нова сторінка шкільної науки!
Категорія: Новини шкільного життя | Переглядів: 401 | Додав: Светлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: