10:14
Поїздка на Полтавщину

23.10.17. В перший день осінніх канікул миколаївські школярі відвідали гостинну Полтавщину. Першим місцем зупинки була оспівана ще Гоголем мальовнича Диканька. І церква, і Кочубеївська садиба справили на дітей велике враження.

Незабутньою була екскурсія до  Національного музею-заповідника українського гончарства в Опішному. Там учні мали змогу не тільки побачити мистецькі шедеври гончарства, придбати сувеніри-вироби народних майстрів, але й побувати на майстер-класі з виготовлення глиняного посуду. З задоволенням хлопці та дівчата виготовляли глечики, макітри, миски.

Далі ми побували в Музеї авіації під відкритим небом у Полтаві, ознайомилися з різними видами пасажирської та вантажної, військової та цивільної авіатехніки. Навіть змогли посидіти за штурвалами цих величезних птахів. Цікавим був і майстер-клас з виготовлення пряників в одній з місцевих кав'ярень, де кожен з нас міг прикрасити власноруч виготовлені вироби кольоровою солодкою глазур'ю ще й додому їх взяти в подарунок. І наостанок було пригощання у McDonald's та придбання різноманітних сувенірів. Переповнені враженнями від цікавої та корисної екскурсії, ми поверталися додому.

Переглядів: 374 | Додав: Светлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: