15:18
Оздоровлення - 8-ий день

  Сьогодні пройшов черговий день оздоровлення, який учні провели у веселощах, розвагах та з користю.

  Так, вихованці третього загону (вихователі Губа Н.В., Фатєєва С.О.) відвідали районний Будинок культури, де побували в "кінозалі" - переглянули мультипликаційні фільми.

  Четвертий загін (вихователі Кравцова С.М., Сирота Н.В.) здійснили поїздку до ПСП ім.Фрунзе, де побували на тваринницькій фермі та ознайомилися із важливою галуззю агропромислового комплексу - тваринництвом.

  До табору відпочинку в цей день завітали гості: головний спеціаліст служби у справах дітей Гукайло І.П., спеціаліст соціальної служби сім'ї та дітей Іванова О.Ю., представник кримінальної поліції Чекіна.

До уваги дітей було представлено фільм "Шкода від куріння", розповідь про наслідки тютюнопаління та кримінальну відповідальність неповнолітніх. Школярі отримали вичерпні відповіді на запитання, що хвилюють.

 

  Після смачного обіду всі вихованці табору відпочинку взяли участь у пошуці "скарбів". Діти, затамувавши подих, слухали культорганізатора Євчун В.І., яка вказала маршрут пошуку, і наввипередки ринулися шукати заховані "скарби". Удача посміхнулася Петренку Дмитру (ІІІ загін).

                                                             

І, як щодня, запальні танці!!!
Категорія: Новини шкільного життя | Переглядів: 293 | Додав: Светлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: