14:32
Навчально-польові збори
  З 30 березня по 1 квітня 2016 року з учнями 11 класу проведено триденні навчально-польові збори.
  Це підсумок вивчення предмету "Захист Вітчизни".
  У рамках плану проведення навчально-польових зборів учні з учителем Падалка В.Л. в складі групи одинадцятикласників Зачепилівського району 30.03.2016 відвідали військову частину м.Чугуєва, де здали норматив зі стрільби  бойовими набоями.
  Супроводжували групу учнів та вчителів на стрільбища начальник відділення комплектування Зачепилівського районного військового комісаріату Іван Миколайович Горобець та методист районного методичного кабінету відділу освіти Зачепилівської райдержадміністрації Антоніна Іванівна Бєляєва.
  Перед виконанням вправи, відповідальний військовий за проведенням стрільб провів з учасниками стрільбищ цільовий інструктаж та оголосив бойове завдання, ознайомив з правилами поводження на полігоні.
  Вправа навчальної стрільби із АК-74 проводилася за допомогою інструкторів - офіцерів військової частини.
  Учні мали можливість практично познайомитися з будовою АК-74, снайперської гвинтівки Драгунова, порядком отримання набоїв та здачі гільз від патронів на пункті бойового розподілення, приміряти військові каски та бронежилети. Кожен учень та вчитель предмету «Захист Вітчизни» виконав по 12 бойових вистрілів.
  Ознайомлення з будовою пістолета Макарова проводилося з використанням навчального стенду. Крім того всі учасники стрільбищ з цікавістю спостерігали за проведенням військовими навчальних стрільб з танків.
  Враховуючи атмосферу доброзичливості, чіткості в організації виконання вправи навчальної стрільби, надмірної уваги військових інструкторів до кожного , всі учасники були задоволені і вдячні військовим В-6250 м. Чугуєва Харківської області та організаторам цього заходу.
 
Категорія: Новини шкільного життя | Переглядів: 441 | Додав: Светлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: