14:32
Місячник "Безпека руху на дорозі"
 

  Практично кожні 20 хвилин в державі стається дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. У середньому щодоби на автошляхах гине 11 осіб, ще 87 – отримують травми. Упродовж цього року в Україні сталося майже 15,5 тисяч ДТП з потерпілими, у яких загинуло 2,4 тисяч людей, ще більш ніж 19 тисяч дістали тілесні ушкодження. Такий стан справ спонукає до проведення профілактичних заходів.    

 
Наш заклад не стоїть осторонь від цих проблем, тож зараз в школі триває Місячник безпеки дорожнього руху з 02 по 30 вересня.
  Головною метою Місячника безпеки є реалізація комплексу заходів щодо привернення уваги різних верств суспільства, учасників дорожнього руху, органів місцевого самоврядування до проблем забезпечення безпеки дорожнього руху.
 
  В ході проведення Місячника учні 7 класу разом зі своїм класним керівником та вчителем основ здоров’ я Губою Н.В. створили стіннівку "Безпека руху - безпека життя" та провели урок "Безпека руху на дорозі - запорука життя". А школярі 5-6 класів взяли участь у виставці малюнків та практичному занятті "Правила переходу вулиці" . Для учнів 8-9 класів Наталія Вадимівна провела заняття з елементами тренінгу "Я - водій. Я - пасажир", де повторили правила пересування на велосипеді, поведінку під час перебування в транспортних засобах.
Категорія: Новини шкільного життя | Переглядів: 261 | Додав: Светлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: