08:16
Екскурсія в правоохорнні установи

В рамках Тижня права та Всеукраїнської акції "16 днів проти насилля" учні 9-10 класів відвідали правоохоронні установи селища Зачепилівка.
Екскурсію по центру з надання безоплатної правової допомоги провела Павлова Ю.В., під час якої діти дізналися куди і з чим можна звернутися в разі виникнення особистої правової ситуації. Працівник виконавчої служби, Безчасний Д.Л. розповів про особливості їхньої роботи. У відділі РАГСу звернули увагу учнів на певні зміни в Сімейному кодексі України щодо шлюбного віку.
Екскурсія районним відділенням поліції розпочалася з бесіди про правила дорожнього руху, про відповідальність пішоходів, як учасників дорожнього руху. Дільничний офіцер поліції, капітан Григоренко Д.В., відповів на питання майбутніх мотоциклістів. Начальник відділення, капітан поліції Ільницький М. М. провів екскурсію по відділку, показав наслідки ДТП, які сталися в наслідок вживання водіями алкоголю. 
Кожен з цієї поїздки повертався зі своїми думками. Одні думали про отриманя водійського посвідченя, інші про вибір професії але жоден не залишився байдужим.

Категорія: Новини шкільного життя | Переглядів: 213 | Додав: Светлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: