10:40
Екскурсія до відділку поліції

09 жовтня 2017 року учні 9 класу Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів в рамках дня Правових знань та з метою профорієнтації відвідали районний відділок поліції.

В екскурсії прийняли участь 19 учнів і 2 педагога школи.

Учням показали, як працює чергова частина. Розповіли, як опрацьовують звернення громадян, реагують на виклики. Правоохоронці ознайомили дітей з особливостями роботи поліцейських підрозділів. Учні побачили місце, в якому тримають правопорушників, та розказали про їхній приблизний режим дня (що вони можуть робити і роблять на час перебування в цьому приміщенні). Хлопчики та дівчатка із зацікавленістю оглядали камери тимчасового утримання ув’язнених, потім всі побували в залі, в якій проводяться наради та оголошується інформація. В актовій залі поліцейського відділку, офіцер поліції Шевченко Олег Герійович продемонстрував дітям зброю, роз’яснив правила застосування та використання спеціальних засобів, якими керуються в роботі працівники поліції. Кожен учасник екскурсії міг потримати в руках засоби активної оборони: кайданки, бронежилет, каску, та навіть зброю для проведення спецоперацій. Дітлахам було представлено систему зв’язку між патрулями для забезпечення громадського порядку – рації.

У ході екскурсії діти отримали безліч позитивних емоцій, задавали багато запитань, цікавилися, за яких умов приймають до лав поліції.

Візит до поліції у школярів викликав безліч вражень, якими вони ділилися. Можливо, у майбутньому хтось із них обере професію полісмена. На нашу думку, користь від екскурсії беззаперечна.

 

Категорія: Новини шкільного життя | Переглядів: 305 | Додав: Светлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: