14:31
ДАР
3 та 4 грудня 2014 року відбувся науково-методичний виїзд працівників Центру методичної роботи з керівними кадрами за темою «Контрольно-аналітична діяльність керівника загальноосвітнього навчального закладу», метою якого було надання науково-методичної допомоги новопризначеним директорам, заступникам директорів з навчально-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів району для покращення якості здійснення контрольно-аналітичної діяльності навчально-виховного процесу.
Відповідно до Програми ДАРу завідувачем Центру методичної роботи з керівними кадрами Татариновим М.В., методистами Кравчук О.О. та Сировацькою Л.О. проведено науково-практичні семінари для заступників директорів з навчально-виховної роботи, молодих учителів та їх наставників, членів ради суб’єктів освітніх округів.
Надано науково-методичну та практичну допомогу новопризначеним директорам, заступникам директорів з навчально-виховної роботи з питань якісного планування, здійснення контрольно-аналітичної діяльності, проведення організаційно-методичної роботи з педагогічними колективами в умовах подальшого впровадження нових Державних стандартів.
На базі Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів для вчителів, які викладають навчальний курс «Православна культура Слобожанщини» Татаринов М.В. провів майстер-класи у 5–8-х класах за темою «Якість, зміст й особливості проведення навчальних занять з предмета». Учні обговорили православні цінності у житті людини, познайомилися з особливостями храмової архітектури Слобожанщини, розкрили роль благочинництва у православній традиції регіону. Вчителі та учні були у захопленні від майстерності та професіоналізму вчителя, вміння розкрити зміст уроку, пов’язати його із сьогоденням.
Вчителі та учні нашого навчального закладу щиро вдячні завідувачу Центру методичної роботи з керівними кадрами Татаринову М.В. за кваліфіковану, професійну методичну допомогу, прекрасні уроки та сподіваються на подальшу співпрацю!
Категорія: Новини шкільного життя | Переглядів: 450 | Додав: Светлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: