20:09
"Чорнобиль стукає в наші серця"
  Учні 7 класу разом з класним керівником Губою Н.В. провели годину пам’яті "Чорнобиль стукає в наші серця", приурочену 31 річниці аварії на ЧАЕС.
  В гості до школярів завітав дідусь Петренка Дмитра, учасник ліквідації наслідків катастрофи на ЧАЕС Кінаш Володимир Валентинович та заступник директора Тума Надія Олександрівна.
  Під час заходу учні з вчителем перегорнули сторінки тих пам’ятних трагічних днів, переглянули відеоролики "Пісня про Чорнобиль" та "Прип’ять - мертве місто". Схвильовано звучали поетичні рядки про мужніх захисників - ліквідаторів аварії.
  Доречним було знайомство з книгою "Чорнобиль: трагедія, подвиг, пам’ять", в якій учні побачили багатьох своїх знайомих, сусідів, рідних.
  Затамувавши подих, слухали розповідь Володимира Валентиновича про участь зачепилян в ліквідації наслідків великомасштабної катастрофи.
  Тума Н.О. наголосила на необхідності збереження миру на нашій планеті, шанобливого ставлення до земляків - ліквідаторів, відповідальності молодого покоління за життя в Україні. Хвилиною мовчання була вшанована пам’ять загиблих.
  Година пам’яті нікого не залишила байдужим.
Категорія: Новини шкільного життя | Переглядів: 310 | Додав: Светлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: