15:07
Ація "Збережемо первоцвіти!"
  Перші чудові квіти після тривалої зими тішать нас своєю красою, їм не страшні ані сніг, ані злі морози. Первоцвіти - безцінний дар природи, перша посмішка весни, прикраса лісів! До примхливої природи ці ранні квіти чудово пристосувались. Але у них є інший ворог, від якого важко врятуватися — це ми з вами. Прогулянка до лісу ранньої весни - просто спокуса. Руки так і тягнуться до квітів... Але не поспішайте рвати це диво!
Знайомство вихованців "Вишеньки" із первоцвітами
  Збираючи і продаючи первоцвіти — ми губимо їх, купуючи допомагаємо губити. Збирання первоцвітів дуже шкідливе для природи тим, що не дає можливості рослинам утворити насіння. До того ж пошкоджуються сусідні квітки, ламаються стебла та бруньки. Всі вони потребують нашого захисту. Квітка у вазі — полонянка, яка приречена на загибель. Хай лісові квіти тішать око, серце і душу всіх, хто прийде слідом за вами у ліс.
  Учні 2-6 класів з учителем біології Фатєєвою С.О. взяли активну участь у щорічній акції "Збережемо первоцвіти!" Діти намалювали малюнки, склали розповіді про перші весняні квіти, підібрали загадки.
  25 березня 2016 року відвідали ДНЗ "Вишенька" , сільську бібліотеку, поштове відділення, магазин, сільську раду, амбулаторію, де роздавали малюнки та розповідали про важливість збереження первоцвітів. Школярі провели екологічну акцію у формі флеш-мобу і серед перехожих - жителів села Миколаївка.
У магазині
У поштовому відділенні
Малюнки отримали місцеві жителі
Категорія: Новини шкільного життя | Переглядів: 500 | Додав: Светлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: