09:44
22 ЧЕРВНЯ – ДЕНЬ СКОРБОТИ І ВШАНУВАННЯ ПАМ`ЯТІ ЖЕРТВ ВІЙНИ В УКРАЇНІ

22 ЧЕРВНЯ – ДЕНЬ СКОРБОТИ І ВШАНУВАННЯ ПАМ`ЯТІ ЖЕРТВ ВІЙНИ В УКРАЇНі

   14.06.2018 року, з нагоди відзначення Дня скорботи і вшанування пам`яті жертв війни, в Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів була організована книжкова  виставка-пам`ять „Як довго ця війна тривала”.

http://lib.if.ua/images/posts/dovgo.jpg

     22 червня 1941 року гітлерівські війська віроломно вторглися на територію СРСР, порушивши Договір про ненапад. Страшне слово „війна" увірвалося в життя людей. Затамувавши подих, слухали вони урядове повідомлення про напад фашистської Німеччини. Важко передати, якою трагедією для них був перший день війни. Усіх охопило пронизливо-щемливе почуття тривоги за свою Вітчизну, за життя рідних і близьких, над якими нависла смертельна небезпека. Але і в ті червневі дні всі вірили, що ворог буде розбитий, а перемога буде за нами. Сьогодні вже майже не залишилося у живих тих, хто зі зброєю у руках захищав тоді нашу країну. Та всі, хто здобував Перемогу, навічно залишаться у вдячній пам'яті нащадків, а спомин про них передаватиметься з покоління в покоління.

    Вихованці табору «Веселка» разом із вихователями взяли участь у заходах з нагоди відзначення Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Біля пам’ятника відбувся мітинг, де виступили директор табору Тума Н.О. та в.о. старости села Гужва Н.М. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять полеглих односельців, та поклали квіти до підніжжя пам’ятника.

Категорія: Новини шкільного життя | Переглядів: 308 | Додав: Светлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: